​​Telefon: 53 54 55 30

E-mail: info@prenor.dk

Fra oversvømmet kælder til moderne ungdomsbolig

Husker du regnen og oversvømmelserne der hærgede Danmark i juli 2011?

Rigtigt mange ejendomme og boliger fik store oversvømmelser fordi kloaksystemerne ikke kunne aflede de store

mængder regnvand der faldt på meget kort tid.

For Lisbeth og Søren der bor i et hus på Frederiksberg, var regnen i juli 2011 en ubehagelig oplevelse. Vandet fra det store regnskyl blev nemlig presset op gennem deres kloakafløb i kældergulvet, og kælderetagen blev oversvømmet.

Ærgrelsen over vandets ødelæggelser var ekstra stor for Lisbeth og Søren. Kun 5 år forinden havde de istandsat deres kælderetage med bl.a. trægulve, og et badeværelse, så deres søn kunne få bedre plads, mens han studerer og bor hjemme.

De seneste år har vi set at nedbøren er blevet mere og mere ekstrem, og familien har nu ønsket at sikre sig mod oversvømmelser fra kloakken ved fremtidige store regnskyl.

Guldmann Dam / Prenor har stået for renoveringen af kælderrummene og kloakafløbene. For at forhindre nye oversvømmelser, er der etableret nye gulvafløb med højvandslukke, som er beregnet til lavt liggende rum. En højvandslukke har til formål at forhindre vand fra kloakken i at løbe tilbage ved opstuvning. Efterfølgende er der lavet et nyt flot flisegulv med gulvvarme, som er tilsluttet husets eksisterende varmeanlæg. Sidst men ikke mindst er kælderens vægge repareret og malet.

>> Kon​takt os​

Førbillede

Den renoverede kælder med store brede fliser og gulvvarme. Kælderen er forvandlet til en topmoderne ungdomsbolig.​

Har du spørgsmål?

Så er du mere end velkommen til at kontakte os via nedenstående formular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Guldmann Dam - Pre/nor A/S  |  CVR.28113072  |  Telefonvej 6, 2860 Søborg  |  Telefon: 53 54 55 30  |  E-mail: info@prenor.dk