​​Telefon: 53 54 55 30

E-mail: info@prenor.dk

Murersvende og Murerarbejdsmænd

Vi søger dygtige murersvende og murerarbejdsmænd som har interesse for, og erfaring med at arbejde med renovering af ældre, bevaringsværdige og fredede ejendomme. Derudover skal du have lyst til håndværks- og serviceopgaver i egenproduktion, både på store og små opgaver. For den rette person er der er tale om et spændende og meget selvstændigt job hvor faglighed, kvalitet og service er i højsædet.

Vi har spændende opgaver, og derfor søger vi murere og murerarbejdsmænd, som har lyst til at indgå i en engageret virksomhed, der lægger vægt på faglighed, kvalitet, kommunikation og samarbejde. Vi udfører arbejder i Region Hovedstaden og Region Sjælland, i hoved- og fagentrepriser.

​Om dig

Du skal kunne løse opgaver selvstændigt, med ansvar for udførelsen, overholdelse af tidsplaner, overholdelse af kvalitets-, miljø- og sikkerhedskrav, og at der ikke er fejl og mangler, samt at vores kunder får det vi har lovet dem.

Du har en håndværksmæssig baggrund som murer eller murerarbejdsmand, og har evnerne og lyst til at arbejde med renovering af ældre, bevaringsværdige og fredede ejendomme.

Vi lægger derudover vægt på:

- At du har lyst til at være med på holdet i en mindre virksomhed, hvor vi har brug for dig.

- At du har lyst til et selvstændigt job og samtidig er god til at samarbejde.

- At du har lyst til at arbejde i en virksomhed hvor kommunikation og tillid til hinanden er vigtig.

- At du kender til arbejdet med kvalitetssikring, sikkerhed og arbejdsmiljø.

- At du har erfaring med arbejdstilrettelæggelse og vil leverer kvalitet til aftale tid.

- At det er naturligt for dig at leverer god kundeservice.

Ansøgning

Send din ansøgning/CV til Steffen Dam på sd@prenor.dk eller ring på 53 54 55 30

​Information om behandling af personlige oplysninger - Klik her

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Guldmann Dam / Prenor laver alle typer murerarbejde, entreprenørarbejde, ombygning, tilbygning, renovering, restaurering, beton,

tag- og facaderenovering, i hovedentreprise og fagentreprise. Derudover har vi særlig ekspertise inden for vedligeholdelse, renovering og restaurering af ældre, bevaringsværdige og fredede ejendomme.

Har du spørgsmål?

Så er du mere end velkommen til at kontakte os via nedenstående formular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Guldmann Dam - Pre/nor A/S  |  CVR.28113072  |  Telefonvej 6, 2860 Søborg  |  Telefon: 53 54 55 30  |  E-mail: info@prenor.dk