​​Telefon: 53 54 55 30

E-mail: info@prenor.dk

Information om Pre/nor A/S behandling af personoplysninger

Som dataansvarlige har vi hos Pre/nor A/S pligt til, at informere om vores behandling af de personoplysninger som vi modtager i forbindelse med kommunikationen med os som virksomhed. Dette sker i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen.

Pre/nor A/S behandler og indsamler kun et minimum af personoplysninger, herunder navn, adresse, email og tlf. nr., med det formål at kunne udføre en opgave eller administrere et kunde- eller ansættelsesforhold.

Personoplysninger behandles af Pre/nor A/S og kan videregives til tredjepart såsom vores leverandører, underentreprenører, rådgivere, offentlige myndigheder, lønsystemer, pensionsselskaber mv. med henblik på udførelsen af en opgave eller administrere et kunde- eller ansættelsesforhold og rekruttering.

Pre/nor A/S beskytter dine personoplysninger med både fysiske, elektroniske og administrative midler, således at dine personoplysninger behandles på forsvarlig vis.

Hjemlen for behandlingen af personoplysninger er baseret på interesseafvejningsreglen i Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f og art. 6, stk. 1, litra b, da behandlingen af personoplysninger er nødvendig for udførelse af en opgave eller administrationen af et kunde- eller ansættelsesforhold og rekruttering.

Pre/nor A/S hverken videregiver eller overfører personoplysninger til modtagere i tredjelande – lande uden for EU’s grænser.

Ved enhver kommunikation med Pre/nor - både skriftligt, mundtligt, via email, brev, telefon, vores hjemmeside, kontaktformular, spørgsmål og lign. gives der accept til at Pre/nor A/S må behandle, indsamle og opbevare almindelige personlige oplysninger.

Personoplysninger vil blive opbevaret og gemt så længe de er relevante for en sag eller for administration af et kunde- eller ansættelsesforhold og rekruttering.

Ydemere gør vi opmærksom på at dine rettigheder som henholdsvis privat kunde, medarbejder, ansøger  og professionel forbindelse hos os følger Databeskyttelsesforordningens regler om behandling, indsamling og opbevaring af personoplysninger:

· Oplysningsretten – retten til at modtage oplysninger om behandlingen.

· Indsigtsretten – retten til indsigt i personoplysningerne om kundeforholdet.

· Berigtigelsesretten – retten til at få urigtige oplysninger berigtiget.

· Slette retten – retten til at blive glemt.

· Indsigelsesret - retten til at gøre indsigelse mod at personoplysninger bliver anvendt til direkte markedsføring.

· Dataportabilitetsretten – retten til at flytte personoplysninger.


For yderligere information om dine rettigheder i forbindelse med opbevaring af personoplysninger, henviser vi til Databeskyttelsesforordningens art. 12-23, som du finder her.

​Mener du ikke at Pre/nor A/S behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningens regler, så har du mulighed for at indgive en klage til henholdsvis info@prenor.dk eller til Datatilsynet.

Har du spørgsmål?

Så er du mere end velkommen til at kontakte os via nedenstående formular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Guldmann Dam - Pre/nor A/S  |  CVR.28113072  |  Telefonvej 6, 2860 Søborg  |  Telefon: 53 54 55 30  |  E-mail: info@prenor.dk