​​Telefon: 53 54 55 30

E-mail: info@prenor.dk

Bygningsrestaurering, Sankt Thomas, Frederiksberg Allé

Guldmann Dam / Prenor har udført restaurering af bygning og facader for ejerforeningen Sankt Thomas på Frederiksberg Allé.

(Billedgalleri nederst på siden...)

Guldmann Dam / Prenor har udført facaderestaurering og bygningsbevaring på ejendommen "Sankt Thomas" på Frederiksberg Allé.​

Ejendommen er over 100 år gammel og har meget markante bevaringsværdier som eksempelvis de store trekantfrontoner højest oppe på facaden mod Sankt Thomas Plads.

"Sankt Thomas" er en ejerforening som består af en randbebyggelse mod Sankt Thomas Plads og Sankt Thomas Allé. 

​En bebyggelse rundt om en smal gård mellem Frederiksberg Allé 26 og Sankt Thomas Allé 1, 3 og 5A samt den fritliggende bebyggelse Sankt Thomas Allé 7, 9, 11, 13 og 15 på den anden side af en bred passage, som går vinkelret gennem grunden. Denne passage går fra kollonaden ind fra Sankt Thomas Plads og munder ud i Sankt Thomas Allé mellem nr. 15 og nr. 3.

Sankt Thomas har stadig den markante fremtræden, den havde ved sin opførelse, for eksempel det sorte tag og de to store trekantfrontoner med blomsterranker mod henholdsvis Sankt Thomas Plads og Sankt Thomas Allé. 

Et markant indslag i bybilledet er kollonaden med otte store søjler, som fører fra Sankt Thomas Plads ind i passagen til gården og gårdbygningerne.

Bygningens facade er udsmykket med en række støbte blomsterranker samt søjler med korintiske kapitæler.

Når Guldmann Dam / Prenor udfører restaurering på bygninger som Sankt Thomas, har vi fokus på og respekt for de bærende værdier på den enkelte bygning.

Bygherre:  Ejerlejlighedsforeningen Sankt Thomas, matr. nr. 51-t af Frederiksberg, Frederiksberg Alle 26, Sankt Thomas Alle 1, 3, 5A, 7 og 9.


Hovedentreprenør:  Guldmann Dam / Prenor

​​

​Kontakt Guldmann Dam / Prenor

Guldmann Dam / Prenor har udført restaurering af facaderne på ejendommen "Sankt Thomas" på Frederiksberg Allé. ​

(Se billedgalleri nederst på siden).

Udsigten set fra stilladset på ejendommen "Sankt Thomas".

Sankt Thomas er en ejerforening som består af en randbebyggelse mod Sankt Thomas Plads og Sankt Thomas Allé på Frederiksberg i København.

(Se billedgalleri nederst på denne side).​​​

Har du spørgsmål?

Så er du mere end velkommen til at kontakte os via nedenstående formular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Guldmann Dam - Pre/nor A/S  |  CVR.28113072  |  Telefonvej 6, 2860 Søborg  |  Telefon: 53 54 55 30  |  E-mail: info@prenor.dk